Preview Mode Links will not work in preview mode

NEXT LEVEL Business Podcast

Oct 26, 2023

Uuuuuhhhhh - hvilket bedre tidspunkt end nu, til at tale om uhyggelige mindsetblokeringer og alt det som mange af os iværksættere går og frygter? Det er Halloween lige om lidt, og derfor er dagens tema frygt og blokeringer! 

Lyt med, dyk ned i din frygt, og få værktøjer til at forløse det der holder dig tilbage,...


Oct 20, 2023

Kun lidt over 2 måneder tilbage af 2023!? I tvivl (eller idéforladt) omkring hvad du kan sælge, og om der rent faktisk er nogle derude der køber noget nu hvor julen snart står for døren? 
Selvfølgelig kan du sælge noget nu, og du kan stadig nå at hæve din omsætning gevaldigt.

I denne uges episode giver jeg...


Sep 1, 2023

I dag er det præcis 6 år siden jeg havde min første dag som fuldtidsselvstændig. Og hvilken fantastisk anledning til at gøre status, og til at dele mine 6 største erfaringer som jeg har lært igennem de her vilde, vidunderlige og udfordrende år.

Jeg kommer blandt andet ind på: 

  • Hvad der altid vil være...


Aug 18, 2023

Sandheden er, at din ideel kunde ikke finder dig på magisk vis. Der er ofte en helt specifik kunderejse som din kunde skal igennem, for at hun/han finder dig og vælger at investere i lige præcis DIG og dit produkt. 

Når du kender disse fire steps bliver det så meget lettere for dig at drive din forretning og at...


Aug 4, 2023

Vi vil blive mættet af alt som vi får konstant i ubegrænsede mængder: nutella, juleaftener, sushi og nok også vores relationer ligegyldigt hvor højt vi elsker dem. Det samme gælder vores business. 

Ligegyldigt hvor passionerede og motiverede vi er omkring det vi laver, vil honeymoon-følelsen lægge sig efter en...